Rå dessertsandwiches med kaffe & karamel

Skønne plantedrikke fra Urtekram!

{Sponsoreret indhold}

Tasty tørstslukkere en masse! ?

Se nu lige her, hvor heldig jeg har været! Søde Lahme Kommunikaton har nemlig tilbudt mig at teste hele ni plantedrikke fra Dream-serien, som byder på alt fra ris-, havre- og mandelmælk til smage af kokos, vanille samt hasselnød og meget mere! Alle ni varianter forhandles hos Urtekram, og jeg kan indtil videre sige, at de, jeg har smagt, i dén grad er værd at investere i ?

Jeg er selv kæmpe fan af alle disse alternativer til den almindelige komælk, og har hidtil haft ris- og havremælk som mine favoritter. Dog har jeg heller ikke smagt så stort et udvalg, så da jeg smagte varianten med både mandel og hasselnød, var jeg altså solgt! – Det er jo som at drikke flydende nougat.. Mums! ?

Jeg er super begejstret for hele Dream-serien, da der hverken er tilsat sukker, nogen former for uhensigtsmæssige tilsætningsstoffer eller kunstige smagsforstærkere! I et par af drikkene er der tilsat kalcium, hvis man eksempelvis som “plantedrikker” ikke får dækket dette behov gennem andre fødevarer.

Nedenfor kan I se hvilke smage, der var med min leverance samt dem, der kan fås hos Urtekram:

  • Almond Dream
  • Coconut Dream
  • Coconut Dream: Coconut & Rice + Øko
  • Rice Dream: Hasselnød/mandel
  • Rice Dream: Original + Øko
  • Rice Dream: Original Kalcium
  • Rice Dream: Quinoa Kalcium
  • Rice Dream: Vanilje + Øko
  • Oat Dream: Glutenfri + Økø

Jeg har allerede nydt en lækker iskaffe med vanilledrikken og glæder mig bare til at se, hvad jeg ellers kan få ud af de skønne sager! – Én af fordelene ved plantedrikke er jo især det faktum, at de kan holde sig i månedsvis, så alle ni kartoner ikke skal tylles med det vons ?

Endnu engang kæmpe tak til Lahme og Urtekram for de lækre produkter! ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rå dessertsandwiches med kaffe & karamel