Hjemmelavet sodavand på nemmeste vis

Isbidder med açai & frugtstænger

{Sponsoreret indhold}

Små kolde hapsere, der smager sødt, friskt og fantastisk på én og samme tid? – Det er præcis, hvad tilfældet er her! – De små bites her er nemlig springfyldt med smag i form af både açaipulver, dadler og Castus’ sommerfrugtstænger med jordbær og hyldeblomst ?

Isbidderne er simpelthen så super lækre at have liggende i en lille boks i fryseren, så der altid er en knasende lille snack ved hånden, når den lille sult melder sig. Det skønne ved bidderne her er, at de kan spises direkte fra frys, da midten, omkranset af det sprøde chokoydre, forbliver cremet og blødt trods nedfrysningen! ?

Chokoladelaget er i denne omgang hjemmelavet ved blot at blande kokosolie, kakaopulver og lidt sødning (her i form af Easis Perfect Sød), men kan sagtens erstattes af helt almindelog chokolade! – Det er dog super smart, synes jeg, at en chokolademasse kan bikses sammen på ingen tid og samtidig er et billigt alternativ til alle de chokoladeplader, man ellers kunne investere i ?

Til en lille form (ca. 20 x 15 cm.):

MIDTE:

CHOKOLADE:

MIDTE: Blend først mandler, dadler, açaipulver og frugtstænger brækket i mindre stykker. Når det hele er finthakket, tilsættes vand og blendes endnu engang. Pres den våde masse ud i en filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå). Lad det hele sætte sig på frys.

CHOKOLADE: Når midten er helt fast, kan chokoladen forberedes ved blot at røre alle ingredienserne sammen ved laveste varme i en kasserolle. Start med at smelte olie og kakaopulver sammen, før sødning tilsættes. Chokoladen vil tykne yderligere, når Easis Perfect Sød tilsættes.

Tag midten ud af fryseren og skær den i små bidder, som vendes i chokoladen og derefter placeres på et s
pækbræt dækket i staniol. Lad de overtrukne bidder sætte sig på frys, før de opbevares i en lufttæt beholder i fryseren ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet sodavand på nemmeste vis