Sund & varmende kakao

Sunde nutellakugler

Syndigt i smagen, sundt i systemet 😉 – Jeg bliver altid overrasket over, hvad en ovnristning af nødder kan gøre ved deres smag! Det er jo en helt anden oplevelse med den let brændte aroma og det ekstra knas, som tilføres via denne ultra korte og simple proces..

Derfor besidder disse kugler da også en helt autentisk hasselnødsmag, og i selskab med den bitre kakao, de søde dadler samt den smagfulde peanut butter nærmer de sig da lidt den velkendte nutellasmag, hvis jeg selv skal sige det 😍

De er super nemme at bikse sammen, kræver ingen specielle sager og er lavet på udelukkende fem rene råvarer. Såå what’s not to like?  😜

Giver ca. 16 kugler:

Start med at riste hasselnødderne i 15 minutter ved 160°C/varmluft. Prop så alle ingredienserne i en foodprocessor og blend indtil ensartet og lethakket – der må gerne være lidt crunch, men selvfølgelig ikke for meget. Er din foodprocessor ikke super kraftig, så blend først nødderne kort før de øvrige ingredienser tilsættes. Skrab siderne et par gange undervejs. Tril til kugler og lad disse sætte sig på køl. Tril eventuelt i kokos eller hakkede nødder efterfølgende. Opbevares i en lufttæt beholder på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund & varmende kakao