Helselækkerier modtaget med posten

Plakater på væggen plus en rabatkode

{Reklame for Citatplakat.dk}

Så er der skam kommet nye sager op på væggene igen igen! 😍 – For nej, det er ikke overdrevet længe siden, at jeg sidst delte et indlæg herinde, hvor vægudsmykning var i centrum.. Men er der noget, jeg er bidt af, så er det at pimpe min lille lejlighed på bare 45 kvm op ved hjælp af fede ting – heriblandt “vægvenlige” ting (så det ikke optager gulvplads 😂)!

Denne gang har jeg været så heldig at indgå i et samarbejde med Citatplakat.dk, som har SÅ mange lækre plakater, at det for én som mig kan være utroligt svært at vælge et forholdsvist beskedent antal 😅 Jeg nåede dog frem til to plakater, som, jeg syntes, skreg efter at blive hængt op i mit lille hjem 😉 Jeg valgte én på 30 x 50 cm samt én i A3-mål. Førstnævnte er kommet op i stuen, mens sidstnævntes farver matcher mit badeværelse til nærmest UG med kryds og slange, hvorfor det var selvskrevet, at den selvfølgelig skulle derud at bo. Desuden synes jeg da også, at pooltemaet gør sig ret så godt til et baderum; am I right? 😜

Kendetegnende for begge plakater, som jeg har valgt, er de gennemgående pasteller. Jeg er simpelthen vild med pasteller! Derfor er jeg altså også ret så fan af den store, lyserøde stueplakat med ansigtet (well, de store flotte læber), der er i færd med at bryde igennem den pastelfarvede overflade. Så cool! Også lyserødt har sneget sig ind på den lille plakat på badeværelset. – Fornemmer I mon et farvetema?.. 😅

Hvad der også kan ses på billederne fra stuen – udover min planteglæde – er min nye ribbe! Jeg har endelig fået fingrene i en ribbe, hvad jeg altid har ønsket mig (én underlig ting blandt mange), og jeg er kæmpe fan af looket! Læbeplakaten står nu meget godt dertil, synes jeg! 😍

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode på 10% til valgfrie plakater på Citatplakat.dk. – Koden er “fitfoodbyfine1” 😊  Jeg linker lige en sidste gang til de to plakater, jeg har fået hængt op i mit hjem:

Jeg håber, der er andre plakatglade folk derude; får I fingrene i nogle (evt. med brug af rabatkoden) så del endelig på IG og tag mig gerne, så jeg kan se jeres skønne vægudsmykning ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helselækkerier modtaget med posten