Se mit nye bord! - Unikt & hjemmelavet

(Jule)kugler med vanillekaffe & kanel

{Reklame for Get Coffee}

Så er der julede kugler på bloggen! Og de smager altså bare hamrende godt, skulle jeg hilse og sige 😉 Hvis du ikke så småt er begyndt at mærke julestemningen brede sig hos dig, så vil jeg altså råde dig på det kraftigste til at bikse en portion af disse kugler sammen snarest muligt! For med de skønne noter af kanel, som er til stede i kreationen her, kan man altså ikke andet end få lyst til at nyde dem, samtidig med at man “binge-watcher” alle årets julekalendre 😜

Udover den krydrede kanel og intense kakao har jeg også tilsat en sjat vanillekaffe, som tilføjer en hamrende lækker aroma til kuglerne. Det er igen Get Coffees kapselkaffe, jeg har anvendt, og jeg er altså bare kæmpe fan af deres mange biovenlige varianter, som alle smager ubeskriveligt dejligt! Og så er jeg begejstret for, at der ingen metallisk eftersmag er i nogen af deres kapsler, hvilket jeg desværre ofte oplever i mange af de andre “Nespressokompatible kapsler”, der er på markedet. Som det fremgår af mit seneste krydderkagepost herinde på bloggen, så har de også en hasselnøddevariant i deres flotte sortiment! Så kort sagt: Get Coffee har virkelig noget til enhver smag 😍

Snackkuglerne her er som alle andre opskrifter her på bloggen ultrasimple at fremtrylle. Alle ingredienser kommer nemlig blot en tur i foodprocessoren, og så er det ellers bare at trille massen til kuglerunde kærlighedsbidder og evt. vende dem i kokos for lidt ekstra knas 😋

Til 20-22 kugler:

  • 180 g. friske dadler (udstenet vægt)
  • 100 g. havregryn
  • 60 g. mandler
  • 20 g. kokosmel (+ ekstra til at trille i)
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 1 spsk. kanel
  • 1 dl. vanillekaffe

Start med at trykke 1 dl. vanillekaffe ud i et decilitermål og lad det stå, imens du vejer de andre ingredienser af i din foodprocessor eller blender. Tilsæt til slut kaffen og blend det hele med et par stop undervejs for at skrabe siderne. Når massen er ensartet og “modellérbar”, trilles den til kugler, som vendes i kokosmel eller evt. andet pynt. Lad kuglerne sætte sig på køl i et par timer, før de nydes, og opbevar dem efterfølgende i køleskabet ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mit nye bord! - Unikt & hjemmelavet