Proteinellakugler
Kugler med smag af syndig chokoladebar ?
Har I set den nye proteinpulver fra Bodylab?! – Hvis ikke, er det altså et must lige at smutte forbi deres hjemmeside! ?
De har nemlig relanceret mit favoritpulver “Ultimate Chocolate & Hazelnut” – nu i form af en Proteinella-variant! Og alle, der er fan af smørepålægget, der går under samme navn, vil absolut ikke undvære pulveret her ?
Smagen er simpelthen så lækker og syndig, at den minder mig om de slemmeste chokoladebarer, jeg kan komme i tanke om, og det er jo ikke værst ?
Pulverets delikate chokoladesmag samt den perfekte nødearoma er bare i top, så jeg er altså fan! ?
Til disse kugler har jeg brugt blot seks ingredienser, og sammen med det tilsatte kokosmel gør Proteinella-pulveret det super godt!
Til ca. 20 kugler
- 230 g. friske dadler (udstenet vægt)
- 150 g. havregryn
- 50 g. kokosmel
- 30 g. Whey 100 Proteinella
- 30 g. mørk chokolade
- 0,5 dl. vand
Start med at finthakke gryn, dadler, kokos og proteinpulver i din foodprocessor kort. Tilsæt så vand og blend indtil det bliver let klæbrigt. Skrab eventuelt siderne med en dejskraber. Tilsæt chokolade brækket i mindre stykker og blend kort blot for at inkorporere dem. Sæt gerne massen på køl, før den trilles til kugler, som så sætter sig på køl til slut. Opbevares efterfølgende i en lufttæt beholder på køl ?
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu