Rawkage med saltet peanutkaramel

Smoothie bowl med spinat, bær & frugtpålæg

{Sponsoreret indhold}

Mmm, mmm, mmmm… Nok var jeg i forvejen oprigtigt begejstret for smoothie bowls, men jeg må altså bare lige indføje, at min begejstring ingen ende vil tage efter at have lavet og nydt denne portion! 😍

For udover den sædvanlige spinat, som også pryder alle mine andre smoothie bowl-opskrifter herinde på bloggen, samt den skønne veganske proteinpulver med dens intense chokoladesmag, har jeg tilsat frosne bær, der i selskab med Castus’ frisksmagende frugtpålæg med jordbær bidrager med de skønneste nuancer! 😋

Det er altså virkelig en lækker kombi, skulle jeg hilse og sige! Og så med en masse lækker knas på toppen – heriblandt lidt ekstra bløde stykker af frugtpålægget – så er lykken ret meget gjort; i hvert fald for mit vedkommende 😜

Processen er så super simpel! Altsammen skal blot i en blender og sidenhen hældes i en skål, hvor der pyntes med fx kerner, kakaonibs og andet godt som her 😍

Til 1 portion:

Start med proppe spinat, bær og frugtpålæg brækket i mindre stykker i din blender og lad det stå et par minutter. Blend det så med lidt af mælken tilsat undervejs og et par stop for at skrabe siderne. Når konsistensen er ensartet, tilsættes proteinpulver, som blendes godt ind i massen. Hæld den færdige smoothie over i en skål og top med lækker topping ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rawkage med saltet peanutkaramel