Bløde romkugler aka. avokadokugler med rom

Bæredygtige t-shirts i de pæneste pasteller + rabatkode

{Reklame for Current Colors}

Jeg fik i weekenden udnyttet et par solstråler til at lege modellos i baggården sammen med min “insta husband” – en hyggelig og anderledes aktivitet at lave sammen, som især kan anbefales, hvis I ønsker et ekstra smil på læben 😂

Som det kan ses på billederne, så føler jeg den 100 – og det er altså ikke kun på grund af lækkert lys og god fotograf – det er bestemt også grundet de smækre t-shirts fra Current Colours, som jeg har fået lov til at reklamere for! For de farver dér kan man da ikke andet end at blive glad i låget over at bære på sig 😍

De bæredygtige t-shirts er ultrabløde i stoffet, og så har de et let oversize-look, som, jeg personligt synes, er ret cool, når man har et par højtaljede bukser på til. De fås i et hav af forskellige skønne farver, og dem, som jeg bærer, hedder Cerulean blue og Purple Rose. Jeg har begge på i str. XS, og de er som nævnt lidt store i størrelsen. T-shirtsene fås desuden til en super fair pris, da alle modellerne ligger på 179 kr. stykket 😊

Hvis du vil have t-shirtsene med 10% rabat oveni, kan du faktisk via linket her bestille de ønskede t-shirts og bruge koden JOSEFINE10 ved udchekning – så får du lige en ekstra besparelse på din kommende bæredygtige beklædningsdel ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bløde romkugler aka. avokadokugler med rom